Öken

Nu var det ett tag sedan jag skrev något, igen.
Sitter hemma och är sjuk. Himla tråkigt när skolan är igång och träningen börjat rulla på väldigt bra.
Jag vet med mig att jag lovat lägga ut bilder från sommaren i Göteborg, men inte än. Jag vet inte riktigt vad det är, men jag har inte riktigt motivation till det. Det är nog med hela bloggen. Känner att jag just nu inte har så mycket att skriva om, det är torka.

Men jag gör ett försök att få ihop det här inlägget, trots att jag inte riktigt vet vad jag skall skriva om.

Jag kan berätta att jag gått ner 5,6 kg med hjälp av viktklubb, nyttig mat och träning! Jag rekomenderar absolut viktklubb till dom som vill gå ner. Men glöm inte: det är ingen bantningskur, det är en livsförändring. En bra sådan!

Näste vecka skall jag knalla ner till Friskis & Svettis och köpa ett medlemskort. Jag och några tjejer från skolan skall börja träna ihop. Det skall bli riktigt roligt! Jag hoppas att jag kommer få med mig dom på simning också, men om inte så fungerar det lika bra utan.

Som ni märker kretsar mitt liv mest runt träning. Det är också det jag tycker är roligast just nu, man mår otroligt mycket bättre!

Skolan är också rolig, längtar tillbaka. Vill komma igång med skolarbetet och få högsta betyg ;)

Göteborg står högst på listan av saker jag vill göra :) Det skall bli sååååå mysigt!


Ha det bra så får vi hoppas att torkan försvinner snarast.


Kramar!

Nu slipper ni leta :)





Detta är Hercules förra sommaren. Ingen förändring har skett, han ser likadan ut idag.
Hoppas ni har det bra, skulle vara roligt att se din lilla katt, Anna.

Ha det gott!


Matintag vid rätt tidpunkt

Jag är väldigt nyfiken på om jag gått ner något mer, på måndag får jag svaret. Har faktiskt hållt mig borta ifrån vågen *yeeiii* vilket är ganska svårt. Tittar mig för mycket i spegeln, vill gärna se en förändring nu på en gång, men jag har 40 veckor på mig så det är ingen brådska. Vilket är skönt. Då har både jag, kroppen och folk omkring tid att vänja sig med både mitt nya jag och mina vanor.

Jag har pratat runt lite med folk på viktklubb, och utanför, om att äta kvällsmat. Jag har under dessa dagar valt att äta mitt sista mål mat klockan 18 vilket resulterat i hunger senare på kvällen. Igår valde jag att äta lite yoghurt med START fullkorn, vilket känns bra. För ett tag sedan skulle jag se det som ett misslyckande men inte nu. Jag har blivit starkare enbart på grund utav att jag vet att jag inte kommer misslyckas. Jag har bestämt mig!

Såhär svarade dietisten Josefine på viktklubb:

"Hej igen Hanna!

Ja, jag tycker att sista målet är lite för tidigt redan klockan 18. Eftersom Du oxå känner en hunger på kvällen så behöver Du något mer. Precis som Jaana så klokt skriver så bör Du planera in ett mål på kvällen. Både för att ha kalorier "kvar" men oxå för att psykologiskt minska risken för ett ständigt kvälls-sug.
Och Du, ha inte dåligt samvete för att Du föll för yoghurten - Du behövde den ju!

Ibland kan det till och med vara bättre att äta lite över sin rekommendation men känna att man har kontroll än att man hela tiden ligger på gränsen till att tappa kontrollen. När det händer får man ofta i sig mer än den där lilla mängden yoghurt eller mackan man hade behövt.

Lycka till nu - Du är jätteduktig!"

Dietist Josefine on, 6 aug 2008, 00:15


Allt som allt har jag gått ner 4,1 kg! Blir spännande om det är synd någon minskning på viktdagen, måndag ändring på måndag.


Livet går upp medan kilorna går ner

Simning, orbitrek och promenader sammansvetsar en bra vecka tillsammans med nyttig mat. Portionerna är mindre, äts på fasta tider och träningen är alltid lyckad. Spelar ingen roll hur kämpigt det är för när vägningen närmar sig (måndagar) är det alltid lyckat! Har redan tränat bort 4 kg! Så om ni undrar hur jag har haft det så har det varit kämpigt med oerhört bra!

Har varit i Göteborg närmare tre veckor i sommar. Har bilder som jag skall lägga ut, alltid roligt med semesterbilder.

Imorgon flyttar Anna ner, jag önskar dig all lycka, det kommer gå så bra och det ÄR så bra för dig! Kommer sakna dig såklart men tanken att veta att vi kommer ses snart I GÖTEBORG gör det hela oerhört mycket lättare.


Det som återstår är ----> Bad med Ronja <3 och Eskilstuna Zoo. Skall bli himla mysigt!


RSS 2.0