Bra dag - KLAGA

Idag har det varit en bra dag, har fått mycket gjort.
Började med en promenad med hunden, tränade 40 min efter det. Hoppade in i duschen och åkte och storhandlade. Efter det åkte vi hem och jag packade upp och slängde allt gammal i kyl och frys, in med det nya och ut med det gamla :) Det tog ett tag men det är så härligta att ha fått gjort det. Har skjutit upp det i några dagar så ja, härligt att det är klart!

Igår var Catta, Nicke och deras lille son Jesper på besök. De var kvar länge och det var väldigt trevligt. Satt och pratade i vardagsrummet, drack kaffe och åt muffins. Killarna drack öl :P Kan inte förstå att Jesper blivit så stor, redan sju månader. Det känns som i förrgår då vi var på dopet. Så otroligt charmig. De har precis köpt hus och det är massa som skall göras. Vi skall hjälpa till, Daniel ska riva och jag ska måla och passa Jesper :) Perfekt!

Måste klaga. Nu har jag fått nog på att inte prata om det! Våra grannar gör mig GALEN! De är vakna till minst tre på natten varje dag, de pratar sjukt högt och lyssnar på musik och riktigt dålig musik, finsk tango. SNÄLLA skaffa en annan musiksmak, jag dör! Vaknade i morse utav deras j*vla musik som om att det inte räckte med att jag somnade till den! De bankar och slår i väggarna, golvet med jag vet inte vad, de hörs jämt och ständigt. En sak förstår jag inte,m vad gäller musiken. De sänker och höjer den hela tiden. Halva låten kan vara på exterm hög volym, medan resten av låten kan vara lägre. Och så håller de på. Sänker, höjer, sänker, höjer, sänker, höjer, gapar, skriker, höjer, dunkar, bankar, sänker. LÄGG AV! Vi har ringt, klockan var nog ett på natten när vi ringde till störningsjouren men när de väl kom dit hörde de inget, och gissa varför! De hade SÄNKT! En stund senare höjde de igen. För ca en månad sedan såg vi dom på parkeringen så de slaktade en bil. Jag skämtar inte, en kille tog fram en kniv och högg sönder julen, öpnnade och stängde motorhuven och slog sönder rutorna. Det värsta var att vi, jag och min sambo, hade parkerat vår bil precis bredvid så vi var ju tvugna att gå precis bredvid och låtsas som ingenting. De var ju BEVÄPNADE! Folk utanför står och gapar för att de skall titta ut genom fönstren, antagligen deras vänner. När de väl får besök så hörs det enda hit. Först och främst så pratar de SÅ HÄR HÖGT i trappupgången (spelar ingen roll om det är mitt i natten) de klampar upp för trapporna och när de kommer fram till dörren så står de och håller inne ringklockan tills någon öppnar. Och det kan vara lääänge. Jag är sjukt trött på deras beteende. Inte nog med det! De slänger skräp ner på vår uteplats. Jag trodde verkligen att ingen granne kunde slå de förra vi hade, de ringde på oss och ville komma in, de snodde grejer från vår uteplats och skräpade ner. Men dessa är tre snepp värre.
Vi har berättat precis allt detta för bostadföreningen men ingenting händer. De låter bara mer och mer och med tanke på att de verkar gå beväpnade är det inte så kul att behöva gå upp och prata med dom, jag menar, vad kan hända då? Jag hoppas bara att detta oväsen kan sluta snart, för jag står inte ut längre!


Kommentarer
Postat av: Anna H

Men OJ! Vilka grannar! Duktig du är gumman!! Kul att uppdateras lite ;) Du får gå in på min resedagbok eller på facebook, har lagt upp massa bilder nu! 209 på resedagboken. PUSS

2008-04-01 @ 09:56:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0